Volle bak bij Slottoernooi 2022

Het slottoernooi 2022 werd vandaag zeer druk bezocht. Als gebruikelijk organiseren de TC en de JC samen voor senioren en jeugd een gezellig eindtoernooi van het seizoen. Om 19:00 waren alle 8 banen al gevuld met senioren en jeugd en zaten er ook al spelers te wachten op de tribune. Dat beloofde al vroeg gezellige drukte en dat werd het iets later op de avond ook!

Via een ontwikkeld toernooi concept door Peter van Leerdam, onze afscheid nemende voorzitter van de TC,  werden de wedstrijden ingedeeld. Dit systeem van indelen van 10-minuten wedstrijden gaat met behulp van kaarten die 4 onderdelen van een maaltijd symboliseren; voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en een drankje. Spelers die het kaartje met voorgerecht en hoofgerecht hadden vormden een dubbel koppel en uiteraard waren nagerecht en het drankje het andere tweetal waartegen werd gespeeld. Iedere kaart had een eigen kleur die weer een badmintonbaan vertegenwoordigde. Zo wist iedereen wie-met-wie en op welke baan er werd gespeeld. 

Om winnaars te bepalen werden de behaalde punten ingedeeld in een "bak tijd" en een "oven temperatuurinstelling" voor de winnaarstaart. De 1e wedstrijd punten vertegenwoordigde de minuten baktijd en de overige 4 partijen (ieder vermenigvuldigd met 2) vormde de temperatuur. Diegene die meest punten hadden behaald "voor het bereiden van een goede taart" waren de winnaars. Voor de winnaars Johan, Fred, Marja, Nina, Ryan, Cynthia en Marijn waren er "appeltaartjes & donuts". Na afloop was er voor iedereen nog een drankje te halen bij Ollies om de avond af te sluiten.



Populaire posts van deze blog

BC Maassluis 55 jaar!

Jeugdteams staan hun mannetje

Laagdrempelig sporten, Vlaardingen in Beweging