Jeugdteams staan hun mannetje

Er waren drie teams die dit jaar met de jeugdcompetitie mee deden namens BC Maassluis. De laatste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld. 

Hoe hebben de teams het gedaan en waar zijn ze geëindigd?

Jeugdteam 1
Dit team bestaat uit Stefan Huitenga, Menno van der Eerden, Stef Poortman, Naomi Jansen, Ilse Danielle den Heijer, Mark van Leerdam (reserve) en Jasmijn van der Donk (reserve).

Dit team speelde in de categorie jeugd U15. Na tien gespeelde wedstrijden en meer dan de helft gewonnen te hebben, kunnen we niet anders zeggen dan dat ze het supergoed gedaan hebben. Eindigen op een derde plaats is iets om trots op te zijn!

Klik hier voor de gedetailleerde uitslagen van dit team.


Jeugdteam 2
Dit team bestaat uit Rick van Hamburg, Justin Zhang, Ruben Bax, Nick Koolstra, Joanna de Bruijn
Irene Roeleven en Dominique Jelgerhuis Swild (reserve).

Dit team speelde in de categorie jeugd U13. Wat hebben ze veel geleerd de afgelopen maanden. Ze laten ABC Swindregt nog achter zich en eindigen op de 5e plaats. De vooruitgang die ze geboekt hebben, belooft nog wat!

Klik hier voor de gedetailleerde uitslagen van dit team.


Jeugdteam 3
Dit team bestaat uit David Duifhuizen, Mike Baas, Thijn Kortekaas, Wout van der Kraan, Dylan Hogervorst, Eric van der Hoeven, Alien Mandouh en Nina Ouwendijk. 

Dit team speelde in de opstapcompetitie. Deze competitie is speciaal voor de beginnende jeugd. Maar beginnende spelers of niet, er werd flink gestreden voor punten. Vier wedstrijden gewonnen en vier wedstrijden verloren is een mooie eindbalans. Hiermee is dit team geëindigd op de 3e plaats.

Klik hier voor de gedetailleerde uitslagen van dit team.

Populaire posts van deze blog

BC Maassluis 55 jaar!

Laagdrempelig sporten, Vlaardingen in Beweging